Kana-kaurapasta­salaatti

Kana-kaurapastasalaatti

2 annosta, 20 minuuttia

100 g Kaurakas-putkipastaa
1 rs kirsikkatomaatteja
½ kurkku
2 porkkanaa
75 g varsiparsakaalia (1/2 pkt)
200 g broilerin rintafileetä (tai kypsää fileetä)
rypsiöljyä paistamiseen
mustapippuria
suolaa

Marinoidut punasipulit
1 punasipulia
½ dl punaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
½ dl rypsiöljyä

Sitruuna-hunajakastike
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 rkl omenaviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
1 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Tee ensin marinoidut punasipulit sekä sitruuna-hunajakastike:
– Kuori ja viipaloi sipulit. Kiehauta pannulla punaviinietikka, hunaja ja pippuri; sekoittele joukkoon sipulit. Ota pannu liedeltä, sekoita joukkoon öljy ja jätä jäähtymään.
– Sekoita salaatinkastikkeen ainekset keskenään ja jätä odottamaan.

Keitä kaurapastaa suolalla maustetussa runsaassa vedessä 6–7 minuuttia (varo keittämästä ylikypsäksi). Huuhtele pasta keittämisen jälkeen.

Puolita kirsikkatomaatit. Höylää kurkku ja porkkana pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi.

Paista parsakaaleja pannulla öljyssä muutama minuutti, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista broilerinfilee pakkauksen ohjeen mukaan (tai lämmitä kypsä filee). Mausta broileri makusi mukaan ja leikkaa paksuiksi viipaleiksi.

Kokoa ainekset kulhoon ja tarjoa kastikkeen kera.

© Boltsi Oy 2022

Käytämme sivuston toiminnan varmistavia pakollisia evästeitä. Lisäksi suostumuksellasi käytämme analytiikka- ja markkinointievästeitä, joita voidaan siirtää kolmansille osapuolille. Lue lisää

Hyväksy vain pakolliset Hyväksy kaikki Evästeasetukset