Boltsi-burgeri intialaisella kaalisalaatilla
Boltsi-burgeri intialaisella kaalisalaatilla
Mausteinen intialainen kaalisalaatti nostaa vegepihvillä täytetyn burgerin herkulliseksi makumatkaksi, josta ei mehevyyttä puutu.
Ainekset (2 annosta)
Tee näin
Tee ensin kaalisalaatti: Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli sekä valkosipulinkynnet. Viipaloi chili.
Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää inkivääri, curry ja kurkuma. Paista pari minuuttia.
Lisää kaali sekä chiliviipaleet ja jatka paistamista 5–10 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt sopivasti. Mausta suolalla.
Kuumenna Boltsi BBQ -pihvi kuumaksi runsaan juuston kanssa. Täytä kaalisalaatilla ja halutessasi korianterilla ja salaatilla.
Vinkki
Jos käytät salaattiin kiinankaalia tai varhaiskaalia, paistoajaksi riittää pari minuuttia. Loppusalaatin voit nauttia seuraavana päivänä kuumana tai kylmänä lisäkkeenä Boltsi-pyöryköiden kanssa.