Boltsi-burgeri intialaisella kaalisalaatilla

Boltsi

Boltsi-burgeri intialaisella kaalisalaatilla

Mausteinen intialainen kaalisalaatti nostaa vegepihvillä täytetyn burgerin herkulliseksi makumatkaksi, josta ei mehevyyttä puutu.

Ainekset (2 annosta)

2
hampurilaissämpylää
cheddarjuustoa tai vegaanista juustoa
(korianteria ja rapeaa salaattia)

Intialainen kaalisalaatti:
n. 150 g
keräkaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
½
mieto chili
tilkka
öljyä paistamiseen
1 tl
inkiväärimurskaa
1–2 tl
curryjauhetta
1 tl
kurkumaa
½ tl
suolaa

Tee näin

Tee ensin kaalisalaatti: Suikaloi kaali ja kuorittu sipuli sekä valkosipulinkynnet. Viipaloi chili.

Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää inkivääri, curry ja kurkuma. Paista pari minuuttia.

Lisää kaali sekä chiliviipaleet ja jatka paistamista 5–10 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt sopivasti. Mausta suolalla.

Kuumenna Boltsi Grilli-Lapanen kuumaksi runsaan juuston kanssa. Täytä kaalisalaatilla ja halutessasi korianterilla ja salaatilla.

Vinkki
Jos käytät salaattiin kiinankaalia tai varhaiskaalia, paistoajaksi riittää pari minuuttia. Loppusalaatin voit nauttia seuraavana päivänä kuumana tai kylmänä lisäkkeenä Boltsi-pyöryköiden kanssa.

© Boltsi Oy 2023

Käytämme sivuston toiminnan varmistavia pakollisia evästeitä. Lisäksi suostumuksellasi käytämme analytiikka- ja markkinointievästeitä, joita voidaan siirtää kolmansille osapuolille. Lue lisää

Hyväksy vain pakolliset Hyväksy kaikki Evästeasetukset