Boltsi Ssäm -kääryleet

Boltsi

Boltsi Ssäm -kääryleet

Korealaiset salaatinlehtikääryleet ssäm (tai ssam) toimivat myös vegaanisilla Boltsi-pyöryköillä. Helppo ja hauska herkku illanistujaisiin!

Ainekset (4 annosta)

n. 100 g
kimchiä
(1–2
porkkanaa tai 100 g retikkaa)
2 dl
(vegaanista) majoneesia
n. 2 tl
korealaista chilitahnaa tai srirachaa
1 kerä
rapeaa salaattia, esim. Cosmopolitan

Pinnalle:
silputtua korianteria tai lehtipersiljaa
(chiliviipaleita)

Tee näin

Silppua kimchi tarvittaessa pienemmäksi. Lisää halutessasi karkeaksi raastettua porkkanaa tai retikkaa tuomaan raikkautta. Laita kimchi tarjolle kulhoon.

Mausta majoneesi chilitahnalla. Korealainen gochujang-tahna on voimakasta, aloita pienellä määrällä.

Irrota salaatinlehdet, huuhtele ja laita tarjoiluvadille. Silppua korianteri pieneen kulhoon, lisää chili jos haluat tulisuutta.

Lämmitä Boltsi-pyörykät ja nosta ainesten kanssa tarjolle.

Jokainen ruokailija kokoaa oman ssaminsa: salaatinlehdelle kimchiä, Boltseja, majoneesia ja korianteria. Kääröksi ja suuhun!

Vinkki
Kimchin makua voi miedontaa sekoittamalla sitä hapankaaliin tai käytä valmista hapankaali-kimchisekoitusta.

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset