Boltsi Ssäm -kääryleet

Boltsi

Boltsi Ssäm -kääryleet

Korealaiset salaatinlehtikääryleet ssäm (tai ssam) toimivat myös vegaanisilla Boltsi-pyöryköillä. Helppo ja hauska herkku illanistujaisiin!

Ainekset (4 annosta)

n. 100 g
kimchiä
(1–2
porkkanaa tai 100 g retikkaa)
2 dl
(vegaanista) majoneesia
n. 2 tl
korealaista chilitahnaa tai srirachaa
1 kerä
rapeaa salaattia, esim. Cosmopolitan

Pinnalle:
silputtua korianteria tai lehtipersiljaa
(chiliviipaleita)

Tee näin

Silppua kimchi tarvittaessa pienemmäksi. Lisää halutessasi karkeaksi raastettua porkkanaa tai retikkaa tuomaan raikkautta. Laita kimchi tarjolle kulhoon.

Mausta majoneesi chilitahnalla. Korealainen gochujang-tahna on voimakasta, aloita pienellä määrällä.

Irrota salaatinlehdet, huuhtele ja laita tarjoiluvadille. Silppua korianteri pieneen kulhoon, lisää chili jos haluat tulisuutta.

Lämmitä Boltsi-pyörykät ja nosta ainesten kanssa tarjolle.

Jokainen ruokailija kokoaa oman ssaminsa: salaatinlehdelle kimchiä, Boltseja, majoneesia ja korianteria. Kääröksi ja suuhun!

Vinkki
Kimchin makua voi miedontaa sekoittamalla sitä hapankaaliin tai käytä valmista hapankaali-kimchisekoitusta.

© Boltsi Oy 2022

Käytämme sivuston toiminnan varmistavia pakollisia evästeitä. Lisäksi suostumuksellasi käytämme analytiikka- ja markkinointievästeitä, joita voidaan siirtää kolmansille osapuolille. Lue lisää

Hyväksy vain pakolliset Hyväksy kaikki Evästeasetukset