Chili con Boltsi

Boltsi

Chili con Boltsi

4 annosta

Lihaton chili con Boltsi on nopea, mutta sitäkin maukkaampi chili con carnen kasvisversio. Mausteinen tomaatti-papupata saa seurakseen sopivan tulisesti makunystyröitä potkivat Boltsi-chilipyörykät.

Ainekset (vegaaninen)

1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1 dl
vettä
1 prk
chili-tomaattimurskaa
1 prk
kidneypapuja
suolaa
mustapippuria
vaahterasiirappia

Tarjoiluun:
riisiä
kaurafraichea
pilkottua chiliä
limeä
korianteria

Tee näin

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua oliiviöljyssä kattilassa muutama minuutti. Lisää vesi, chili-tomaattimurska ja kidneypavut. Anna porista noin 15 minuuttia.

Mausta suolalla, pippurilla ja vaahterasiirapilla. Lisää Boltsit ja anna porista vielä hetki, kunnes pyörykät ovat lämmenneet.

Tarjoile keitetyn riisin, kaurafraichen, chilin, limen ja korianterin kanssa.

Resepti: @marianbistro

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset