Korealaiset Boltsi-hodarit

Boltsi

Korealaiset Boltsi-hodarit

Aasialaisten hot dogien tulista makumaailmaa komppaavat pikkelöidyt kurkut ja vegaaniset kaura-siemenpyörykät.

Ainekset (2 annosta)

pieni lohko
punakaalia (vajaa 100 g)
1 dl
(vegaanista) majoneesia
2–3 tl
korealaista soijapaputahnaa (ssamjang) tai chilitahnaa
2
hot dog -sämpylää

Pikkelöidyt kurkut:
100 g
kurkkua
1 rkl
riisi- tai valkoviinietikkaa
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
(1 tl
silputtua chiliä)
(Pinnalle:
seesaminsiemeniä ja chiliviipaleita)

Tee näin

Pikkelöi ensin kurkut: Halkaise kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita viinietikka, sokeri ja suola pienessä kulhossa. Kääntele sekaan kurkkuviipaleet ja halutessasi chili. Anna maustua 30 min.

Suikaloi punakaali esimerkiksi juustohöylällä. Mausta majoneesi soijapaputahnalla. (Jos maustat chilitahnalla, sekoita joukkoon halutessasi 1 rkl seesaminsiemeniä lisämauksi.)

Kuumenna Boltsi-pyörykät ja sämpylät.

Täytä sämpylät punakaalilla, pyöryköillä, kurkulla ja majoneesilla. Ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä ja chiliviipaleita.

Vinkki
Voit tehdä punakaalille samanlaisen liemen kuin kurkulle ja antaa kaalin pehmentyä tunnin verran liemessä. Tai käytä punakaalista valmistettua hapankaalia.

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset