Korealaiset Boltsi-hodarit
Korealaiset Boltsi-hodarit
Aasialaisten hot dogien tulista makumaailmaa komppaavat pikkelöidyt kurkut ja vegaaniset kaura-siemenpyörykät.
Ainekset (2 annosta)
Tee näin
Pikkelöi ensin kurkut: Halkaise kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita viinietikka, sokeri ja suola pienessä kulhossa. Kääntele sekaan kurkkuviipaleet ja halutessasi chili. Anna maustua 30 min.
Suikaloi punakaali esimerkiksi juustohöylällä. Mausta majoneesi soijapaputahnalla. (Jos maustat chilitahnalla, sekoita joukkoon halutessasi 1 rkl seesaminsiemeniä lisämauksi.)
Kuumenna Boltsi-pyörykät ja sämpylät.
Täytä sämpylät punakaalilla, pyöryköillä, kurkulla ja majoneesilla. Ripottele pinnalle halutessasi seesaminsiemeniä ja chiliviipaleita.
Vinkki
Voit tehdä punakaalille samanlaisen liemen kuin kurkulle ja antaa kaalin pehmentyä tunnin verran liemessä. Tai käytä punakaalista valmistettua hapankaalia.