Marokkolainen Boltsi-salaattikulho

Boltsi

Marokkolainen Boltsi-salaattikulho

4 annosta
Vaikeusaste: helppo

Tämä vegebowl saa ruokaisuutta ja marokkolaista twistiä ras el hanout -maustetuista Boltsi Chili-tomaatti -pyöryköistä. Herkullista ja runsasta kasvisruokaa! Ohje on vegaaninen, mutta toimii mehevästi myös tavallisella juustolla.

Ainekset (vegaaninen)

4
lehtikaalin lehteä
1
parsakaali
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
sokeria
hummusta
vegaanista kreikkalaista salaattijuustoa
lehtipersiljaa
korianteria
granaattiomenan siemeniä

Tee näin

Poista ruodit lehtikaaleista, ja pilko lehtikaali pieneksi. Pilko parsakaalin kukinnot pienemmiksi.

Sekoita pienet määrät oliiviöljyä, valkoviinietikkaa ja sokeria keskenään. Puristele seos lehtikaalien ja parsakaalin kukintojen joukkoon. Anna tekeytyä sen aikaa, kun lämmität pyörykät.

Laita marinoitu lehtikaali ja parsakaali kulhoihin. Asettele päälle lämpimät pyörykät, hummus, salaattijuusto, lehtipersiljan ja korianterin lehdet sekä granaattiomenan siemenet.

Resepti: @marianbistro

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset