One pot Boltsi-pasta
One pot Boltsi-pasta
Yhden pannun Boltsi-pasta on nerokasta arkiruokaa: koko hoito kypsyy meheväksi samassa astiassa. Tiskiä vähentävä pastapannu saa herkullisuutensa spagetin seurana porisevista kirsikkatomaateista, valkosipulista, basilikasta sekä ruokaisista vegepyöryköistä. Laita lihaton herkku heti tulille!
Ainekset (vegaaninen)
Tee näin
Pilko sipuli, valkosipulit ja herkkusienet. Lisää ne isoon kattilaan (3 l) oliiviöljyn ja mausteiden kanssa. Freesaa hetki, jotta sipulit kuullottuvat ja maut irtoavat.
Puolita kirsikkatomaatit ja lisää kattilaan säilyketomaattien, veden ja spagetin kanssa.
Anna kiehua ja sekoita välillä, jotta spagetti ei tartu yhteen. Spagetin kypsennysaika pitenee one potin muiden ainesten happojen vuoksi: spagetti on kypsää noin 15–18 minuutin kohdalla.
Lisää kypsän pastan joukkoon hienonnettu basilika, mascarpone ja Boltsi-pyörykät. Tarjoa vegeparmesaanin kera.
Vinkki! Tee itse helppo vegeparmesaani:
50 g macadamiapähkinöitä
50 g ravintohiivahiutaleita
1/2 tl suolaa
1/2 tl vegaanista umamia
Surauta kaikki ainekset blenderissä hienoksi. Ripottele pastan päälle parmesaanin tapaan.
Resepti: @bymilenak