One pot Boltsi-pasta

Boltsi

One pot Boltsi-pasta

4 annosta
Vaikeusaste: helppo

Yhden pannun Boltsi-pasta on nerokasta arkiruokaa: koko hoito kypsyy meheväksi samassa astiassa. Tiskiä vähentävä pastapannu saa herkullisuutensa spagetin seurana porisevista kirsikkatomaateista, valkosipulista, basilikasta sekä ruokaisista vegepyöryköistä. Laita lihaton herkku heti tulille!

Ainekset (vegaaninen)


1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
100 g
herkkusieniä
3 rkl
oliiviöljyä
1
kasvisliemikuutio
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa kuivattuna
1 tl
persiljaa kuivattuna
1 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
250 g
kirsikkatomaatteja
400 g
säilykekirsikkatomaatteja
6 dl
vettä
250 g
spagettia tai muuta pastaa
1 puntti
basilikaa
3 rkl
vegemascarponea tai -tuorejuustoa

Tarjoiluun:
vegeparmesaania

Tee näin

Pilko sipuli, valkosipulit ja herkkusienet. Lisää ne isoon kattilaan (3 l) oliiviöljyn ja mausteiden kanssa. Freesaa hetki, jotta sipulit kuullottuvat ja maut irtoavat.

Puolita kirsikkatomaatit ja lisää kattilaan säilyketomaattien, veden ja spagetin kanssa.

Anna kiehua ja sekoita välillä, jotta spagetti ei tartu yhteen. Spagetin kypsennysaika pitenee one potin muiden ainesten happojen vuoksi: spagetti on kypsää noin 15–18 minuutin kohdalla.

Lisää kypsän pastan joukkoon hienonnettu basilika, mascarpone ja Boltsi-pyörykät. Tarjoa vegeparmesaanin kera.

Vinkki! Tee itse helppo vegeparmesaani:

50 g macadamiapähkinöitä
50 g ravintohiivahiutaleita
1/2 tl suolaa
1/2 tl vegaanista umamia

Surauta kaikki ainekset blenderissä hienoksi. Ripottele pastan päälle parmesaanin tapaan.

 

Resepti: @bymilenak

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset