Taquitos
Taquitos
Tacojen rapeaksi paistettu vegeserkku syntyy Boltsi-pyöryköillä. Herkku viimeistellään raikkaalla kastikkeella ja yrteillä. Helppoa ja ah niin lihatonta!
Ainekset (vegaaninen)
Tee näin
Tee ensin täyte: Pilko pieneksi paprika ja kevätsipuli. Hienonna korianteri ja valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin tasaiseksi tahnaksi.
Levitä tortillaletut pöydälle ja annostele jokaiselle reilu ruokalusikallinen täytettä.
Leikkaa Boltsi-pyörykät puoliksi, ja aseta täytteen päälle kolme puolikasta.
Sekoita kupissa 1 rkl vehnäjauhoa kylmään veteen suhteessa n. 1:3. Tästä tulee ”liima”, joilla taquitosit pysyvät kiinni.
Sivele tortillalettujen toinen reuna vehnäjauho-vesisekoituksella. Rullaa tortillaletut päistä auki oleviksi rulliksi.
Paista taquitosit pannulla reilussa määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Kastike: Surauta ainekset tasaiseksi tahnaksi. Mausta tarvittaessa suolalla.
Aseta kaalisuikaleet pediksi ja nosta päälle taquitosit. Viimeistele kastikkeella, hienonnetulla korianterilla ja fetamurulla.
Resepti: @bymilenak