Taquitos

Boltsi

Taquitos

4 annosta
Vaikeusaste: helppo

Tacojen rapeaksi paistettu vegeserkku syntyy Boltsi-pyöryköillä. Herkku viimeistellään raikkaalla kastikkeella ja yrteillä. Helppoa ja ah niin lihatonta!

Ainekset (vegaaninen)

1 pkt
mini tortillalettuja (8 kpl)

Täyte:
1/4
paprikaa
100 g
kevätsipulia
1/2 punttia
korianteria
2
valkosipulinkynttä
200 g
vegaanista crème fraîchea
1 tl
jeeraa
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
10 tippaa
Tabascoa

1 rkl
vehnäjauhoja
vettä
rypsiöljyä paistamiseen

Kastike:
1/2 dl
vegemajoneesia
1/2
avokado
3 rkl
limemehua
(ripaus suolaa)

Lisäksi:
100 g
varhaiskaalia suikaloituna
200 g
vegefetaa
korianteria hienonnettuna

Tee näin

Tee ensin täyte: Pilko pieneksi paprika ja kevätsipuli. Hienonna korianteri ja valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin tasaiseksi tahnaksi.

Levitä tortillaletut pöydälle ja annostele jokaiselle reilu ruokalusikallinen täytettä.

Leikkaa Boltsi-pyörykät puoliksi, ja aseta täytteen päälle kolme puolikasta.

Sekoita kupissa 1 rkl vehnäjauhoa kylmään veteen suhteessa n. 1:3. Tästä tulee ”liima”, joilla taquitosit pysyvät kiinni.

Sivele tortillalettujen toinen reuna vehnäjauho-vesisekoituksella. Rullaa tortillaletut päistä auki oleviksi rulliksi.

Paista taquitosit pannulla reilussa määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kastike: Surauta ainekset tasaiseksi tahnaksi. Mausta tarvittaessa suolalla.

Aseta kaalisuikaleet pediksi ja nosta päälle taquitosit. Viimeistele kastikkeella, hienonnetulla korianterilla ja fetamurulla.

 

Resepti: @bymilenak

© Boltsi Oy 2024

Tietoa sivustolla käytetyistä evästeistä

Käytämme sivustollamme evästeitä kerätäksemme ja analysoidaksemme sivuston suorituskykyä ja käyttöä, tarjotaksemme sosiaalisen median ominaisuuksia sekä parantaaksemme ja räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia. Lue lisää

Hyväksy kaikki Estä kaikki Evästeasetukset