Taquitos

Boltsi

Taquitos

4 annosta
Vaikeusaste: helppo

Tacojen rapeaksi paistettu vegeserkku syntyy Boltsi-pyöryköillä. Herkku viimeistellään raikkaalla kastikkeella ja yrteillä. Helppoa ja ah niin lihatonta!

Ainekset (vegaaninen)

1 pkt
mini tortillalettuja (8 kpl)

Täyte:
1/4
paprikaa
100 g
kevätsipulia
1/2 punttia
korianteria
2
valkosipulinkynttä
200 g
vegaanista crème fraîchea
1 tl
jeeraa
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
10 tippaa
Tabascoa

1 rkl
vehnäjauhoja
vettä
rypsiöljyä paistamiseen

Kastike:
1/2 dl
vegemajoneesia
1/2
avokado
3 rkl
limemehua
(ripaus suolaa)

Lisäksi:
100 g
varhaiskaalia suikaloituna
200 g
vegefetaa
korianteria hienonnettuna

Tee näin

Tee ensin täyte: Pilko pieneksi paprika ja kevätsipuli. Hienonna korianteri ja valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki täytteen ainekset sekaisin tasaiseksi tahnaksi.

Levitä tortillaletut pöydälle ja annostele jokaiselle reilu ruokalusikallinen täytettä.

Leikkaa Boltsi-pyörykät puoliksi, ja aseta täytteen päälle kolme puolikasta.

Sekoita kupissa 1 rkl vehnäjauhoa kylmään veteen suhteessa n. 1:3. Tästä tulee ”liima”, joilla taquitosit pysyvät kiinni.

Sivele tortillalettujen toinen reuna vehnäjauho-vesisekoituksella. Rullaa tortillaletut päistä auki oleviksi rulliksi.

Paista taquitosit pannulla reilussa määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Kastike: Surauta ainekset tasaiseksi tahnaksi. Mausta tarvittaessa suolalla.

Aseta kaalisuikaleet pediksi ja nosta päälle taquitosit. Viimeistele kastikkeella, hienonnetulla korianterilla ja fetamurulla.

 

Resepti: @bymilenak

© Boltsi Oy 2023

Käytämme sivuston toiminnan varmistavia pakollisia evästeitä. Lisäksi suostumuksellasi käytämme analytiikka- ja markkinointievästeitä, joita voidaan siirtää kolmansille osapuolille. Lue lisää

Hyväksy vain pakolliset Hyväksy kaikki Evästeasetukset